Fusilli Sweetly Spiced Carrot Pasta Salad Temps de préparation20 MinutesSert6 Gens Catelli Classique Fusilli Voir les pâtes Impression Partager Étapes de cuisson Step 1 Stir the yogurt with the mint, vinegar, honey, cumin, walnut oil, salt and pepper. Step 2 Toss the fusilli with the yogurt mixture, carrot, celery, green onion and raisins. Sprinkle with the walnuts. Ingrédients Catelli® Healthy Harvest® Multigrain Fusilli 3 cups uncooked (750 mL) finely chopped fresh mint leaves 1/2 cup (125 ml) cider vinegar 2 tbsp (30 ml) honey 1 tbsp (15 ml) ground cumin 2 tsp (10 ml) roasted walnut oil or extra virgin olive oil 2 tsp (10 ml) each salt and pepper 1/4 tsp (1 ml) 1 % plain yogurt 1/2 cup (125 ml) shredded carrot 1 1/4 cups (300 ml) each finely chopped celery and green onion 2/3 cup (150 ml) raisins 1/2 cup (125 ml) chopped toasted walnuts 1/4 cup (50 ml)Recettes les plus populaires Chow Mein aux pâtes20 mins Spaghetti Primavera5 mins10 mins Lasagne aux trois fromages5 mins55 mins Penne à la sauce vodka...15 mins55 mins Lasagne végétarienne classique15 mins60 mins Rouleaux de lasagne aux trois...5 mins50 mins Penne aux légumes grillés10 mins50 mins Salade de pâtes estivale au...15 mins10 mins Salade de rotini à la...15 mins10 mins Spaghettini express au poulet César10 mins15 mins